Business Yoga

Wilt u ook gezonde, vitale werknemers en een positieve invloed op de daling van uw ziekteverzuim? Denk eens aan yoga voor uw medewerkers! Door de drukte van alledag kan er stress ontstaan en neemt de aandacht voor een gezonde leefstijl af. Yoga kan dan helpen om de balans weer terug te vinden.

Welke mogelijkheden zijn er?

MaaikeMiddelyoga biedt hiervoor verschillende mogelijkheden binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een workshop, een personeelsuitje, of wellicht yoga gericht op samenwerking en teambuilding. Daarnaast kan ook individuele yoga voor werknemers ingezet worden om doelgericht aan zichzelf te werken.

Graag kom ik met u in contact om de mogelijkheden verder te bespreken.

Yoga Cruise

Wil je fit, energiek en zongebruind terugkomen van vakantie, dan is deze yoga vakantie misschien wel wat voor jou!
Een unieke yoga vakantie waarbij je elke dag twee yogalessen volgt, een in de ochtend en een in het begin van de avond.
Elke les vindt plaats op een hele bijzondere plek, die wij voor jullie hebben uitgezocht. Plekken met waanzinnige uitzichten en waar je toch in alle privacy een yogales kan volgen. Maar ook op het zonnedek van het schip of op het strand, zodat je meteen wat vitamine D opdoet.
Je bevindt je midden in de natuur en je kan genieten van de mooiste uitzichten. En elke dag word je over de azuurblauwe golven van de Turkse kust weer naar nieuwe mooie plekjes gebracht.
Let op: het is zeker niet verplicht om alle lessen mee te doen, doe vooral waar jij je prettig bij voelt.
Meer informatie

Hatha Yoga

Hatha yoga is de klassieke yoga, waaruit alle overige stijlen en variaties zijn ontstaan. Hatha betekent Zon (Ha) Maan (Tha): Je beoefent tijdens Hatha yoga zowel houdingen die je lijf en geest versterken en krachtig maken, met daarnaast rustige, verdiepende houdingen die je geest en lijf ruimer maken, kalmeren en openen.

Wat doe je tijdens een Hatha yogales?

Tijdens de Hatha yogalessen worden verschillende inspannende (krachtige) en ontspannende houdingen afgewisseld, in combinatie met adembewustzijn, en aandachtsmeditatie. Zo ontstaat er weer evenwicht, verbinding, stroming, kracht in je lijf en helderheid in je geest. Tijdens de yogales heb je de ruimte om op je eigen niveau bezig te zijn.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende proefles of meld je aan.

Ashtanga Yoga

Wat is Ashtanga Yoga?

Een vraag die je waarschijnlijk bezighoudt nu je hebt besloten dit artikel te lezen. Ashtanga Yoga is een vorm van Yoga die afwijkt van de “traditionele Yoga”, ook wel de Hatha Yoga genoemd. Het verschil zit hem onder andere in het verloop van je Yogasessie. De Hatha Yoga oefeningen, zijn met name losstaande oefeningen. Iedere oefening heeft zijn eigen begin en einde.

Ashtanga Yoga maakt gebruik van vaststaande series van opeenvolgende oefeningen. Het einde van elke oefening vormt het begin voor de volgende oefening, het loopt dynamisch in elkaar over.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende proefles.

Yin Yoga

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana’s worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten.
Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.
Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur.

Yin Yoga Janneke

De Yin yoga lessen worden verzorgd door Yin Yoga Janneke

Aerial Yoga

Tijdens mijn yogareis in India heb ik kennis mogen maken met de vele voordelen van Aerial yoga. Daar waar lastige houdingen zoals een hoofdstand soms alleen voor gevorderden uit te voeren zijn, is dit met Aerial yoga vaak wel mogelijk. De hangmat, ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid.
Tijdens het spelen met de zwaartekracht, bouw je met plezier aan kracht, souplesse, vertrouwen en balans. Met kinderlijke speelsheid, ga je jezelf nog verbazen waartoe je in staat bent.
Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.

Ouder & Kind Yoga

Ontdek hoe leuk het is om samen met je kind aan Yoga te doen in een Ouder & Kind yogales! De les staat in het teken van samen lekker bewegen, plezier maken, verbinden en ontspannen. We sluiten af met thee en limonade.

  • Vol is vol! (Strippenkaarthouders hebben voorrang op nieuwe deelnemers.)
  • Maximaal 2 kinderen per ouder.
  • Leeftijd 4-12 jaar.
  • De kosten bedragen 1 les voor de volwassene, de kinderen zijn gratis!
  • Opgave graag via het Facebook Evenement of via 06-401 36 838

De eerstvolgende les is woensdag 28 februari 2018 (Controleer de Agenda voor meer mogelijkheden).

Contact